Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL BIZTOSÍTJA TOVÁBB MŰKÖDÉSÉT HOSSZÚ TÁVON A DR KAPU KFT. PÉCSVÁRADON

2011-11-21

A DR KAPU Kft. 2.362.500,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 2.362.500,- forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. Az 5.250.000,- forint összköltségű beruházás keretében egy orvosi rendelő megvételére került sor.

A DR KAPU Kft. 2011. második negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. A GOP-2011-2.1.1/M pályázat kapcsán merült föl, hogy a vállalkozás - melynek a fő tevékenysége, a járó beteg ellátás - hosszú távú működését biztosító orvosi rendelő megvételét a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton keresztül valósítsa meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítségével.

A pályázatot a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően gyorsan, pár héten belül jóváhagyták.

A DR KAPU Kft. Pécsvárad az I. számú körzetének felnőtt háziorvosi ellátását végzi. A betegek ellátását biztosító orvosi rendelőt korábban a Kft. bérlőként használta, ami a további működés biztonsága és a későbbiekben tervezett fejlesztések gazdaságossága szempontjából nem volt szerencsés. Az ingatlan megvételét követően azonban, a saját tulajdonú orvosi rendelőben már indokolt jelentősebb felújítási és korszerűsítési beruházást végezni, ezzel is elősegítve, hogy a betegellátásra minél színvonalasabb, a betegek számára komfortosabb környezetben kerülhessen sor.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően az orvosi rendelő megvásárlásával komoly segítséget kapott a további hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak sokkal később tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy minél többen vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

« Vissza a sikertörténetekhez