Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL SAJÁT IRODÁJÁBAN VÉGZI ÜGYVÉDI TEVÉKENYSÉGÉT DR. HERGERT IBOLYA PÉCSETT, A VÁRADY ANTAL U. 22. MFSZT. 1. SZÁM ALATT

2012-04-23

Dr. Hergert Ibolya egyéni ügyvéd 4.000.000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 36,3636%) és 5.900.000,- forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 53,6364%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 11.000.000,- forint összköltségű ingatlanvásárlással végre a vállalkozás saját tulajdonában lévő irodában folytathatja az ügyvédi, biztosítói szakjogászi praxisát Pécsett.

A vállalkozás élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, egy saját ingatlan megvételét valósította meg Pécs belvárosában, hogy végre ne egy bérelt irodában kelljen folytatnia ügyvédi praxisát. Ezzel a vállalkozás hosszú távra megalapozta működési feltételeit, hiszen egy kis átalakítással ideális feltételeket biztosít az ügyfelek fogadására, a peres ügyek intézésére Pécs belvárosában. Ennek köszönhetően a korábbiakhoz képest lényegesen jobb körülmények között, megfelelő környezetben, jobb és színvonalasabb szolgáltatást tud nyújtani az ügyfelek számára az ügyvédi iroda.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül került benyújtásra, amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóvá is hagytak.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott ügyvédi tevékenységének hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül nem tudott volna elérni, továbbra is bérelt helyen kellene működnie.

« Vissza a sikertörténetekhez