Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Sikeres ingatlanvásárlás Pécsett a DLK Art Therapy Kft-nél

2013-06-21

A DLK Art Therapy Kft. 10 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” cím" pályázati kiírásán. A 22,3 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás végre a saját tulajdonát képező irodájában tudja a tevékenységét végezni Pécs belvárosában.

A DLK Art Therapy Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség segítségével vásárolt ingatlant, hogy végre a saját tulajdonú irodájában folytathassa a kulturális képzési, az egyéb humán - egészségügyi ellátási, stb. tevékenységek végzését, biztosítsa működési feltételeit, a saját tulajdonú ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenység végzése mellett.

A megvásárolt 7621 Pécs, Király u. 8. 1. em. 3. szám alatti 121 nm alapterületű, öt irodából, teakonyhából és szociális blokkból álló ingatlan tökéletesen megfelelő környezetet biztosít a vállalkozás által végzett tevékenységek végzéséhez. Nevezetesen az ügyfelek fogadására, a Kft. adminisztrációs ügyeinek irodában való, nyugodt körülmények közötti végzésére, az iratok, dokumentumok, anyagok tárolására, valamint a bérbeadási és üzemeltetési feladatok ellátására. Ezzel a DLK Art Therapy Kft. a tevékenységei végzéséhez szükséges működési feltételeit hosszú távon biztosítja Pécs belvárosában.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával a DLK Art Therapy Kft. induló vállalkozásként komoly segítséget kapott tevékenységeinek eredményes végzéséhez, működtetéséhez, amit a pályázat nélkül a vállalkozás belátható időn belül nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez