Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL BIZTOSÍTJA A VÁLLALKOZÁS HOSSZÚTÁVÚ MŰKÖDÉSÉT DEMETER GÁBORNÉ EGYÉNI VÁLLALKOZÓ PÉCSETT

2012-04-26

Demeter Gáborné pécsi egyéni vállalkozó 4000000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 4053448 forint visszatérítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 8948276 forint összköltségű beruházásból egy pécsi iroda vásárlása, felújítása, valamint informatikai eszközök beszerzése valósult meg.

Demeter Gáborné egyéni vállalkozását 2010. májusban indította a humán szolgáltatások - oktatás-képzés, tananyagfejlesztés, szaktanácsadás, terápiás ellátás, projektfejlesztés - területén. Már az akciótervek megjelenésétől kezdve figyelemmel kísérte az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségeket, majd a szükségletek feltérképezésével felkészült a projekt elemeinek kidolgozására. A konkrét pályázati lehetőségek meghirdetése után egyértelművé vált, hogy a vállalkozói tevékenységek eredményes megvalósítását és hosszú távú fenntartását a Kombinált Mikrohitel Program keretei biztosítják számára.

A pályázat a Baranya Megyei Vállalkozói Központ munkatársai és a MAG Zrt. gyors és hatékony közreműködésének köszönhetően eredményes volt 2011-ben.

Az egyéni vállalkozás székhelye korábban Pécs peremkerületén, egy családi házban volt. A megközelítés, az ügyfélforgalom, valamint a tevékenységek bővítésének lehetősége szempontjából szükségessé vált egy különálló, könnyen megközelíthető, ugyanakkor csendes iroda kialakítása Pécs belvárosában.

Az ügyfelek megtartásához, illetve új ügyfelek szerzéséhez - a szolgáltatások szakmai színvonala mellett - a fogadásra/tanácsadásra/humán jellegű terápiákra/kiscsoportos képzésre alkalmas helyszín, színterek kialakítása vált szükségessé. A képzések, projektek és kapcsolódó kiadványok, tananyagok fejlesztéséhez, az adatbázisok tárolásához a korszerű információtechnológiai eszközök beszerzése járult hozzá. A pályázat keretében Pécsett, a Nagy Flórián u. 2. 1./3. szám alatti 38 m2 alapterületű iroda vásárlása, felújítása, valamint egy számítógép (Windows 7 és Office Home and Business programokkal), egy lézer multifunkciós nyomtató és egy projektor beszerzése valósult meg.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem vagy csak lényegesen később tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez