Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZT A DÉLNYUGAT REKLÁMSTÚDIÓ KFT. PÉCSETT

2011-09-16

A Délnyugat Reklámstúdió Kft. új telephely vásárlására 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 31,746%) és 7,34 millió visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 58,254%) nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

Még 2011. első negyedévében értesültünk az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Mivel már korábban sikerrel pályáztunk vissza nem térítendő támogatásra a GOP-2009-2.1.1./A technológia fejlesztési pályázaton, így nem volt kérdéses, hogy induljunk a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton is a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül.

Újabb pályázatunk - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően - a beadást követő pár héten belül beért, ami másodszori nekifutásra ugyan - a korábban elkövetett formai és tartalmi hibákat kiküszöbölve -, de szintén nyert. Az új telephely komoly előrelépésnek bizonyul a Kft. életében, hiszen így a saját tulajdonú, a korábbinál tágasabb és biztonságosabb ingatlanban tudjuk végezni a munkánkat, fogadni a potenciális megrendelőinket jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség biztosítása mellett. Az ingatlan kiválasztásánál döntő szempont volt a vevők közelségének biztosítása, mind gyalog, mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival való elérése, valamint az, hogy a megvásárolt ingatlan adottságainál fogva további fejlesztési lehetőségeket rejt magában a későbbiek folyamán.

A Kft. jelen pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres és költséghatékonyabb működéséhez, a későbbiekben való fejlesztések megvalósításához, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen később, évek múltával tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

« Vissza a sikertörténetekhez