Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT ÜZLETHELYISÉGET MOHÁCSON A RUHÁZATI KISKERESKEDELEMMEL FOGLALKOZÓ MIKROVÁLLALKOZÁS

2011-10-25

A D'AMOR Bt. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése pályázaton. A projekt kapcsán 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 8 millió visszatérítendő támogatást nyert el, amely segítségével üzlethelyiség vásárlására került sor. A pályázat összköltsége 14,9 millió forint volt.

Cégünk 2000. május 18-án alakult, fő tevékenysége ruházati kiskereskedelem, ezen belül fehérnemű kiskereskedelem. Megalakulásunk óta Mohácson béreltünk üzlethelyiséget, így már nagyon szerettünk volna egy nagyobb alapterületű, tágas, minden igényt kielégítő exkluzív boltot megnyitni. Erre nyújtott lehetőséget az Új Széchenyi Terv pályázatán elnyert kedvező kamatozású mikrohitel és a vissza nem térítendő támogatás. Kezdettől fogva fontosnak tartjuk, hogy márkás fehérneműket forgalmazzunk, nagy hangsúlyt fektetve a magyar termékek, hazai gyártók által előállított termékekre.

Az új bolt több új lehetőséget is kínál. A minőségi áruk forgalmazása, a megfelelő árukihelyezés, a tágas eladótér, kényelmes próbalehetőség mellett nagyon fontosnak tartjuk a magas színvonalú kiszolgálást. Nagyon lényeges, hogy dolgozóink számára kultúrált ebédlőhelyiség, mosdó ill. az üzleti partnerek fogadására alkalmas irodát tudtunk kialakítani. Az uniós támogatás segítségével megvásárolt üzletben megfelelő nagyságú raktár is kialakításra került. A felsorolt előrelépésektől mindenképp a forgalom növekedését várjuk.

Természetesen az új bolt megkívánja a 3 alkalmazottat, így a meglévő 2 alkalmazott mellett 1 új munkahelyet is tudunk biztosítani.

Nagy örömmel fogadtuk az Új Széchenyi Terv által nyújtott pályázati lehetőséget, és bízunk abban, hogy a mohácsi DÁMA fehérneműbolt nem csak a mohácsi, hanem minden arra járó vendég tetszését is elnyeri.

« Vissza a sikertörténetekhez