Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL ÜZLETHELYISÉG VÁSÁRLÁSA (CSERJÓ Kft.)

2012-09-05

A kozármislenyi Cserjó Kft. az Új Széchenyi Terv keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 2,115 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 4,7 millió összértékű beruházásból üzlethelyiség megvásárlására került sor.

A Cserjó Kft. egyszemélyes vállalkozásként egy éve vendéglátóipari tevékenységet végez, azonban szabad pénzeszközei nem voltak elegendőek saját üzlethelyiség megvásárlásához.

Most, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 2,115 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével lehetősége nyílt megfelelő üzlethelyiség megvásárlására.

Az új üzlethelyiség felhasználásával a cég tevékenységi köre kibővül a biztosítási ügynöki és ingatlanközvetítői tevékenységgel. Többféle tevékenységet végezve a társaság jövője biztonságosabbá, a cég tulajdonosának és alkalmazottainak jövője kiszámíthatóbbá vált, s minden bizonnyal a jövőben új munkahelyek is keletkeznek majd.

« Vissza a sikertörténetekhez