Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

PÉCSI INGATLANT VÁSÁROLT A CRYSTALL SPA KFT.

2012-10-16

A CRYSTALL SPA Kft. 9,8 millió forintot meghaladó visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő támogatásban részesült a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 21,8 millió forint összköltségvetésű beruházásból ingatlanvásárlás történt, így a vállalkozás saját tulajdonában lévő ingatlanban végzi kereskedelmi tevékenységét Pécsett.

A CRYSTALL SPA Kft. 2010. február 8-án alakult, fő tevékenysége a vegyes termékkörű nagykereskedelem, ezen belül is elsősorban a hotelek, szállodák, panziók teljes körű ellátásához szükséges professzionális bekészítési eszközök teljes szortimentjének, választékának kereskedelme, forgalmazása, értékesítése.

A vállalkozás a megfelelő kritikus mennyiségű árukészlet folyamatos biztosításához, a kapacitás további bővítéséhez raktárkapacitást, valamint bemutatótermet és irodát kíván kialakítani a GOP-2011-2.1.1/M kombinált mikrohitel igénybevételével úgy, hogy a megvásárolt ingatlant a céloknak megfelelőn átalakítja.

A GOP-2011-2.1.1/M pályázat ideális lehetőségként kínálkozott a Kft. céljainak elérésére, hiszen ingatlan vásárlására is igénybe vehető a vissza nem térítendő és a visszatérítendő támogatás a vállalkozás működéséhez szükséges feltételek biztosításához, így a Kft. megragadta a kínálkozó alkalmat és élt a lehetőséggel.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott tevékenységének további hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a Kft. nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez