Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A CARDIO-CLINIC KFT. FEJLESZTÉSE ESZKÖZVÁSÁRLÁSSAL

2012-03-23

A Cardio-Clinic Kft. 3.762.000 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást és 3.762.000 Ft visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 8.360.000 Ft-os összköltségű beruházásból orvosi eszközbeszerzés valósult meg.

A Cardio-Clinic Kft. működése elindításához folyamatosan kereste a pályázati lehetőségeket is. Az Új Széchenyi Terv tavaszi megjelenése megoldást adott a problémára. A tervezett fejlesztést az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukció keretében valósították meg. A pályázat része volt egy Kombinált Mikrohitel Program, mely a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítőkész, és gyakorlott szakembereinek segítségével valósult meg.

A vállalkozás tevékenységei: magán orvosi rendelés keretében belgyógyászati, aneszteziológiai és kardiológiai szakellátás. A vállalkozás komplex vizsgálatot kíván nyújtani, mely az alábbiakból áll: általános egészségi állapot felmérése, belgyógyászati és kardiológiai diagnosztika, műthetőség és altathatóság megítélése, gyógyszeres terápia megállapítása.

A szakrendelést Pécs frekventált belvárosi részén végzik, bérelt ingatlanban. A sikeres pályázatnak köszönhetően gépeket vásároltak induló kardiológiai magánrendelésük megkezdéséhez. A megvásárolt gépek az alábbiak: 1 db Szívultrahang készülék, és 1 db defibrillátor.

A Cardio-Clinic Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a sikeres működés elindításához, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez