Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

"BSZ"-PÁLMA VIRÁG KAPACITÁS BŐVÍTÉSE ÚJ ÜZLETHELYISÉG BESZERZÉSÉVEL

2011-09-30

A BSZ Pálma Virág Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő és 4,5 millió forint támogatott mikrohitelt nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 10 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból egy 72 nm-es saját tulajdonú üzlethelyiséget vásároltak.

A vállalkozás jelenlegi funkciója virágbolti: cserepes és vágott virágok árusítása, alkalmi csokrok és dekorációk készítése. Szolgáltatásinkra az élet minden szakaszában igény van, ezért folyamatos a kereslet a termékeink iránt. Célunk a lakosság széles körben való kiszolgálása magas minőségű, egyedi készítésű, és megfizethető termékekkel.

Ebbe a jövőképbe illeszkedik az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázata segítségével megvásárolt új üzlethelyiség. A 32 nm2-es bérelt üzlethelyiség helyett így egy 72 nm-es saját tulajdonú üzlethelyiségben folytathatjuk cégünk fejlesztését.

Ez az új üzlethelyiség egy nagyobb forgalmat biztosító helyen van, látványos nagy kirakatokkal. A forgalomnövekedés finanszírozza a további alkalmazottak felvételét. Erre azért is szükség van, mert a nagyobb forgalom minél jobb kihasználása miatt hosszabb nyitva tartással állunk majd rendelkezésre ügyfeleink számára. Ezzel mindenképp tovább növeljük a versenyelőnyünket a multinacionális üzletláncok, ill. a konkurenciával szemben.

Az új telephely komoly előrelépés cégünk életében. A kibővült munkaerő kapacitással és nagyobb raktárhelyiséggel a vállalkozás jelenlegi fő tevékenyégén túl erősíthetjük egyéb tevékenységeinket - pl. a dekorációs tárgyak és növényápolási termékek árusítását, kegyeleti koszorúk nagykereskedelmi árusítását online és offline -, és a beruházás megvalósulása után egy-két éven belül Komló város vezető virág-ajándék üzletévé válhatunk.A projekt 2011. június 6. és 2011. augusztus 31. között valósult meg. A projekt összköltségvetése 10 millió forint, a pályázaton 4.000.000 Ft támogatást, és 4.500.000 Ft hitelt nyertünk.

« Vissza a sikertörténetekhez