Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT ÚJ IRODÁT PÉCSETT A BONNFINI ÁRUFUVAROZÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BT.

2012-08-30

Uniós támogatás segítségével fejlesztette infrastrukturális hátterét idén az BONNFINI Bt. A vállalkozás 5,4 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson, az Új Széchenyi Terv keretében. A cég a 12 millió forintos összköltségvetésű beruházás révén a Pécs, Alsóbalokány utca 28. tetőtér 5. szám alatti ingatlant vásárolta meg.

A tulajdonosok 2012. év elején döntöttek arról, hogy megvásárolják az ingatlant iroda kialakítása céljából. Az irodára elsősorban a napi adminisztrációs munka elvégzéséhez volt szüksége a társaságnak. Az ingatlan megvásárlásának megvalósítását nagyban megkönnyítette az Új Széchenyi tervnek a mikrohitelt vissza nem térítendő támogatással ötvöző Mikrovállakozások fejlesztése c. pályázata.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ szakembereivel előzetesen egyeztetésre került az üzleti elképzelés és a pályázati felhívás elvárásainak való megfelelés. A BMVK kollégái nagy szakmai tapasztalattal és segítőkész módon álltak a cég rendelkezésére, korrekt és pontos munkájukkal nagyban előrelendítették a pályázat sikerességét.

A vállalkozás a pályázat leadását követően a 10 %-os önerő biztosításával, 5 400 000 forint (45,00 %) utófinanszírozású vissza nem térítendő támogatásból és 5 400 000 forint (45,00 %) mikrohitelből saját irodát vásárolt.

« Vissza a sikertörténetekhez