Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÜZLETHELYISÉGET VÁSÁROLT A HIGH CARE KOZMETIKAI STÚDIÓ PÉCSETT

2012-05-22

Uniós támogatás segítségével fejlesztette tevékenységeit idén a pécsi BLG-Consulting Kft. A vállalkozás 6 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 13,2 millió forint összköltségű projekt keretében a pályázó megvásárolta a korábban bérelt üzlethelyiséget és új munkahelyet is teremtett.

A BLG-Consulting Kft. 2011. szeptember 19.-én, egy területi kizárólagosságot biztosító franchise szerződés keretében megnyitotta exclusive szépségszalonját: a High Care Kozmetikai Stúdiót, Pécs Líceum utca 3. szám alatt.

A szerződéskötés célja volt, az európai szépségipar egyik vezető cége a Weyergans High Care AG által kifejlesztett és szabadalmaztatott, világszínvonalú medical kozmetikai arc, test, anti-aging és cellulit kezelések, valamint a Magyarországon egyedülálló oxigénion terápiás kezelés biztosítása és a magas minőségű, prémium kategóriájú High Care kozmetikai termékcsalád forgalmazása a helyi piacon.

A szépségszalon megnyitásával összefüggésben a cég a tavalyi évben már sikerrel pályázott az Új Széchenyi Terv "Mikrovállakozások fejlesztése" című pályázata keretében és az elnyert pályázati támogatás, valamint a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével 5 db nagy értékű kozmetikai gépet vásárolt meg technológiai eszközfejlesztése során.

A GOP-2.1.1-11/M-2012. program keretében az újabb sikeres pályázat lehetőséget biztosított a társaság számára, hogy az addig bérelt üzlethelyiséget megvásárolja és ezzel jelentősen megerősítse hosszú távú stabilitását, működési biztonságát és jövedelmezőségét. A fejlesztés hozzájárult munkahelyek megőrzéséhez is. A megvásárolt ingatlan frekventált, a kozmetikai tevékenység számára kedvező helyen található. Az ingatlan gyakorlatilag újszerű, a szépségszalon kialakításához szükséges átalakítások megtörténtek, így a közeljövőben felújítást nem igényel. A korszerű és energiatakarékos kivitel miatt alacsony rezsivel üzemeltethető.

A kozmetikai stúdió megnyitásával a cég 1 fő szakképzett kozmetikus számára teremtett hosszú távú munkahelyet.

« Vissza a sikertörténetekhez