Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ KOZMETIKAI GÉPEKET VÁSÁROLT A PÉCSETT MEGNYÍLÓ HIGH CARE KOZMETIKAI STÚDIÓ

2011-09-08

A BLG-Consulting Kft. új kozmetikai gépek vásárlására 4 millió forint összegű Európai Uniós támogatást nyert el a 9 milliós összköltségű fejlesztésére, az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése pályázatán.

A BLG-Consulting Kft. Pécs város területére vonatkozó kizárólagos szerződést kötött a HIGH-CARE Cosmetics Kft.-vel, mint a nemzetközileg elismert, 48 országban jelenlévő Weyergans High Care AG (Németország) magyarországi franchise disztribútorával, egy Pécsett megnyitandó új kozmetikai stúdió kialakítására.

A szerződéskötés célja volt, a helyi piacon prémium igényeket kielégítő medical- kozmetika területén elérhető gépi arc, test, anti-aging és differenciált cellulit terápiás kezelések továbbá, a Magyarországon egyedülálló oxigén-ion kezelés bevezetése, valamint a napi használatú, széles spektrumú High Care kozmetikai termékcsalád kiskereskedelmi forgalmazása a potenciális vendégkör részére.

A franchise szerződés keretében a BLG-Consulting Kft. teljes szolgáltatási rendszert vesz át a franchise jog disztribútorától, ami világ szabadalommal védett gépeket, egyedi kozmetikai eljárásokat, készítményeket és termékeket foglal magában. A társaság a kozmetikai stúdió megvalósítása keretében Pécs belvárosában exclusive színvonalú üzlethelyiséget alakított ki és a pályázati támogatás, valamint a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével 5 db nagy értékű, a Weyergans High Care AG által gyártott kozmetikai gépet vásárolt meg.

A kozmetikai stúdió megnyitásával társaságunk 1 fő főállású, és további 1 fő részmunkaidős női szakképzett kozmetikus számára teremtett új munkahelyet.

« Vissza a sikertörténetekhez