Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL BISCHOF BALÁZS EGYÉNI VÁLLALKOZÓ INGATLANT VÁSÁROLT ÜZLETI CÉLRA

2013-05-15

Bischof Balázs egyéni vállalkozó 10 millió forint vissza nem térítendő valamint 10 millió forint visszatérítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A 22,3 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással végre megkezdheti tevékenységét a saját tulajdonú és bérelt ingatlan bérbeadása és üzemeltetése területén Komlón.

Bischof Balázs egyéni vállalkozó a tervezett, saját tulajdonú ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenységi körének megfelelő végzéséhez a 7300 Komló, Táncsics M. u. 6/c. (belterület 3623/A/1 hrsz.) szám alatti ingatlan megvételével kívánta biztosítani. Az ingatlan 236 négyzetméteres alapterületével kiválóan alkalmas vállalkozás(ok) számára való bérbeadására iroda, illetve a garázs esetében pl. raktározás céljából.

A gazdasági, pénzügyi válságnak köszönhetően még a jelenlegi nyomott ingatlan árak mellett sem tud a legtöbb vállalkozás ingatlant venni, hogy tevékenységét a saját tulajdonú ingatlanban folytassa, így kénytelen helyette bérelt ingatlanban tevékenykedni. Ez adta az ötletet arra, hogy a vállalkozás pályázat segítségével vásároljon olyan ingatlant a saját tulajdonú ingatlan bérbeadásához és üzemeltetéséhez, amelynek elhelyezkedése, mérete ideális helyként szolgálhat egy vagy akár több vállalkozás számára is.

Bischof Balázs egyéni vállalkozó tavaly sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M ,,Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiírásban 10,31%, azaz 2.300.000 forint saját erő biztosításával, 44,84%-os mértékű, 10.000.000 forint vissza nem térítendő támogatás, illetve 44,84%-os mértékű, 10.000.000 forint visszatérítendő támogatást sikerült elnyernie.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott a tevékenységének hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül biztos nem tudott volna elérni a vállalkozó.

  • Név:Bischof Balázs egyéni vállalkozó
  • Cím:7300 Komló, Akácfa u. 18/B.
« Vissza a sikertörténetekhez