Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A PÉCSI BERTIMA KFT. IRODAVÁSÁRLÁSA

2013-09-19

Az esküvői ruhák kölcsönzésével, valamint ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó BERTIMA Kft. új telephelyek vásárlására közel 8,2 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán. A beruházás költségvetése a támogatáson kívül további közel 8,2 millió forint mikrohitelből állt. A pályázat összköltsége meghaladta a 18 millió forintot.

Pályázatom és mikrohitel felvételem célja kettős volt: esküvői ruhák kölcsönzésével foglalkozó vállalkozásom háttérmunkálatainak elvégzésére egy olyan ingatlant szerettem volna vásárolni, mely az apróbb varrások (pl. igazítások), tisztítás és tárolás kívánalmainak maximálisan megfelel, illetve növekvő adminisztrációs munkáim teljesítéséhez korszerű, ám egyben nyugodt irodai környezetet biztosít; beruházásom másik alappillére a saját tulajdonú ingatlan bérbeadása, üzemeltetése. Kihasználva a kedvező feltételekkel rendelkező Kombinált Mikrohitel, ill. a vissza nem térítendő támogatás nyújtotta üzleti előnyöket – saját tulajdonú ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével legfőbb célom az volt, hogy cégem már 2013-ban elérje a gazdasági értelemben vett több lábon állást.

Az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően mindez valóra vált: megvásároltam Pécsett a kiszemelt ingatlanokat, illetve használatba is vettem őket. Meglévő üzleti partneri kapcsolataimnak köszönhetően hamarosan bérbe is tudom adni az ingatlan egy részét, ezzel is segítve a vállalkozásom fejlődését.

Beruházásomnak köszönhetően nemcsak a bérlő vállalkozás munkakörülményei javulnak, de a BERTIMA Kft. egy fő főállású munkavállalónak is munkát tud biztosítani a jövőben.

Vállalkozásom mostantól hosszútávon is bátran tervezhet: munkáim, s ezáltal bevételi forrásaim diverzifikálása a Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázatnak köszönhetően immár nemcsak terv, hanem valóság!

« Vissza a sikertörténetekhez