Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ HELYEN, MEGÚJULT KÖRNYEZETBEN FOLYTATJA MŰKÖDÉSÉT A BERKES MIHÁLY ÁLTAL MŰKÖDTETETT FODRÁSZAT KOMLÓN

2012-02-24

Berkes Mihály egyéni vállalkozó 3.960.000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 44,00%) és 4.140.000 forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 46,00%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. Az 9.000.000,- forint összköltségű beruházás keretében egy ingatlan megvételével, felújításával és átalakításával egy korszerű fodrászat működésre került sor.

Berkes Mihály 2011. harmadik negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. A GOP-2011-2.1.1/M pályázat kapcsán merült föl, hogy a vállalkozás - melynek a fő tevékenysége, a férfi-, női, gyermekfodrászat - hosszú távú működését lehetővé tevő ingatlan megvételével és annak átalakításával, felújításával biztosítsa működését. A pályázat benyújtására Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül került sor.

A pályázatot a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóváhagyták.

A vállalkozás jövőbeni kilátásai a pályázatnak köszönhetően sokkal jobbak, hiszen a korábban bérelt üzlethelyiség helyett saját tulajdonú ingatlanban lényegesen jobb és színvonalasabb szolgáltatás biztosíthat. Lehetőség nyílik szolgáltatásainak bővítésére is kozmetika, körömkozmetika bevezetésével, ami tovább javítja a vállalkozás jövedelmezőségét és versenyképességét.

Berkes Mihály egyéni vállalkozó a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával, átalakításával és felújításával komoly segítséget kapott a további hosszú távú eredményes működéséhez Komlón, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem tudott volna elérni.

Bátran ajánlható más vállalkozás számára is ez a pályázat, mert jelentős versenyelőnyre tehet szert az a vállalkozás, amelyik él ezzel a pályázati lehetőséggel.

« Vissza a sikertörténetekhez