Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT MAGÁNAK INGATLANT A BALIKONTÍR KFT.

2013-02-04

A BALIKONTÍR Kft. 9 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő uniós támogatást és ugyanekkora összegű visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A közel 21 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással és felújítással a vállalkozás a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenységét tudja biztosítani Pécsett.

A BaliKontír Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség segítségével vásárolt ingatlant, amit felújított, hogy az új, a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenységi körének működési feltételeit biztosítsa. Ennek keretében megvételre és felújításra került a 7621 Pécs, Rákóczi út 13/A. 2. em. 5. szám alatti 109 m2 alapterületű lakóingatlan. Ezzel a vállalkozás a bérbeadási és üzemeltetési tevékenységének működési feltételeit hosszú távon biztosítja, mivel az ingatlan irodaként már bérbeadásra is kerülhetett.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagytak.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával a BaliKontír Kft. komoly segítséget kapott tevékenységének hosszú távú működtetéséhez, amit a pályázat nélkül a vállalkozás belátható időn belül nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez