Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉS A BAKELIT KLUB 74 SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁGNÁL

2012-04-11

A Bakelit Klub 74 Kft. 4 millió Ft vissza nem térítendő támogatást és 6,8 millió Ft visszatérítendő támogatást nyert. A 12.000.000 Ft összköltségű beruházásból a szolgáltatások előkészítése-, megvalósítása számára, és az irodai tevékenység napi szintű ellátására szolgáló helyiség kialakítása valósul meg.

A Bakelit Klub 74 Kft. az elmúlt évek folyamán nagy gyakorlatra tett szert a rendezvényszervezés, oktatás- és képzés területén. A pályázat célja egy olyan ingatlan megvásárlása, és hosszú távú működtetése, mely lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy az általa kínált szolgáltatások komplexen, saját helyiségben legyenek megvalósíthatóak.

A vállalkozás küldetésének érzi, hogy csapatépítő programokkal erősítse a vállalatokon belüli kohéziót, ezáltal is hatékonyabbá téve a munkavégzés különböző területeit, valamint a vállalatok és alapítványok közötti kapcsolatépítés elősegítésére is nagy hangsúlyt szeretne fektetni, mivel a mai nehéz gazdasági helyzetben a cégek és a nonprofit szervezetek életében is egyre nagyobb szerepe lesz az együttműködésnek.

A vállalkozás, céljai megvalósításának fontos lépése volt - a pályázati forrást felhasználva - olyan ingatlan megvásárlása, amely a szolgáltatások előkészítése, megvalósítása számára, valamint a cég dokumentációjának tárolására, irodai tevékenységének napi szintű ellátására szolgálhat megfelelő helyiséggel.

A rendezvényszervezői szakterületen, a pályázati segítséget igénybe véve a vállalkozás lehetőséget kapott arra, hogy eredményes, hosszú-távon jelentős céggé nője ki magát.

  • Név:Bakelit Klub 74 Kft.
  • Cím:7622 Pécs, Légszeszgyár u. 18-20.
« Vissza a sikertörténetekhez