Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

TÁRSASHÁZKEZELŐ IRODÁT VÁSÁROLT AZ ÁRNYAS UDVAR TÁRSASHÁZKEZELŐ KFT.

2012-02-15

Az ÁRNYAS UDVAR Kft. 10 millió forintból székhelyet vásárolt, melyhez 4 millió forint vissza nem térítendő és 5 millió forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

A társaság tulajdonosai és képviselői 5 éve foglalkoznak társasházi, gondnoki feladatok ellátásával valamint ingatlanok fejlesztésével.

A tulajdonosok 2011. év végén döntöttek arról, hogy az Árnyas Udvar Kft. megalapításával kívánják a továbbiakban végezni a társasházkezelői és gondnoksági feladatok ellátását. A cég megalapításával egyidejűleg született meg az ötlet, hogy egy saját tulajdonú ingatlan megvásárlásával társasházkezelő iroda kialakítására is szüksége lenne a társaságnak. Az ingatlan megvásárlásának megvalósítását nagyban megkönnyítette az Új Széchenyi tervnek a mikrohitelt vissza nem térítendő támogatással ötvöző "Mikrovállakozások" fejlesztése c. pályázata.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ szakembereivel előzetesen egyeztetésre került az üzleti elképzelés és a pályázati felhívás elvárásainak való megfelelés. A BMVK kollégái nagy szakmai tapasztalattal és segítőkész módon álltak a cég rendelkezésére, korrekt és pontos munkájukkal nagyban előrelendítették a pályázat sikerességét.

Az ingatlan beruházás a pályázat leadását követően rövid időn belül megvalósult, mert az Árnyas Udvar Társasházkezelő Kft. a 10%-os önerő hozzáadásával, 4 millió forint (40,00%) utófinanszírozású vissza nem térítendő támogatásból és 5 millió forint (50,00%) mikrohitelből saját ingatlant vásárolt.

Az új társasházkezelő iroda Pécsett, könnyen megközelíthető helyen, a városnak az egyik legdinamikusabban fejlődő részében található, mely megkönnyíti az ügyfélfogadást, hiszen ezen lakópark társasházkezelését is végzik a tulajdonosok, ezáltal - remélhetőleg - fellendíti a cég forgalmát.

« Vissza a sikertörténetekhez