Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Aquadoro Hungary Kft - Épület felújítása, korszerűsítése uniós támogatásból

2014-02-05

Az Aquadoro Hungary Kft. 9.984.408.- millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 9.984.408.- millió forint visszatérítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 22.412.559.- +Áfa forint összköltségű beruházásból egy pécsi iroda teljes felújítása, korszerűsítése történt meg.

Aquadoro Hungary Kft. víztechnológiával foglalkozó cég, mely évek óta jelen van a piacon. Az épület megvásárlását követően fontos volt a felújítása, korszerűsítése, hogy egy szebb és igényesebb irodát illetve üzlethelyiséget tudjanak biztosítani az emberek számára.

Az akciótervek megjelenésétől kezdve figyelemmel kísérte az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségeket, majd úgy döntöttek, hogy megpályáznak egy projektet. A cég számára egyértelművé vált, hogy a vállalkozói tevékenységek eredményes megvalósítását és hosszú távú fenntartását a Kombinált Mikrohitel Program keretei biztosítják számára.

Az épület a megvásárláskor nem volt jó állapotban. Szükségessé vált minden szint felújítása, a burkolatok, nyílászárók cseréje, vakolás, gépészeti munkálatok végzése, vagyis egy teljes korszerűsítés. Mivel az épület főútvonal mellett van, fontossá vált az is, hogy mutatós legyen az üzlethelyiség kívülről is. Az ügyfelek megtartásához, illetve új ügyfelek szerzéséhez elengedhetetlen volt az épület felújítás.

A cég a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem vagy csak lényegesen később tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez