Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ÚJ SZÉKHELYET VÁSÁROLT AZ ANNA-TAXA ADÓTANÁCSADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

2011-12-12

Az ANNA-TAXA Kft. 8 millió forintból új székhelyet vásárolt, melyhez 3,6 millió forint vissza nem térítendő és 3,6 millió forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

A társaság tulajdonosa regisztrált mérlegképes könyvelői szakképesítéssel rendelkezik. A szakterületen 1986 óta dolgozik, adótanácsadói szakképesítését 1992-ben szerezte meg. 1998-tól egyéni vállalkozóként végezte a könyvelési tevékenységet, majd az egyre szélesebb ügyfélkör és fejlődés megkívánta a 2009. évben az ANNA-TAXA Kft. megalapítását. A 2011. évben született meg az ötlet, hogy egy saját tulajdonú ingatlan megvásárlásával új székhely illetve könyvelő iroda kialakítására lenne szüksége a cégnek. Az ingatlan megvásárlásának megvalósítását nagyban megkönnyítette az Új Széchenyi terv a mikrohitelt vissza nem térítendő támogatással ötvöző "Mikrovállalkozások fejlesztése" c. pályázata.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ szakembereivel előzetesen egyeztetésre került az üzleti elképzelés és a pályázati felhívás elvárásainak való megfelelés. A BMVK kollégái nagy szakmai tapasztalattal és segítőkész módon álltak a cég rendelkezésére, korrekt és pontos munkájukkal nagyban előrelendítették a pályázat sikerességét.

Az ingatlan beruházás a pályázat leadását követően rövid időn belül megvalósult, mert az ANNA-TAXA Kft. a 10%-os önerő hozzáadásával, 3,6 millió forint (45%) utófinanszírozású vissza nem térítendő támogatásból és 3,6 millió forint (45%) mikrohitelből saját ingatlant vásárolt. A Kombinált hitelnek a vissza nem térítendő támogatás előfinanszírozására az ANNA-TAXA Kft. a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet által biztosított áthidaló hitelt vett igénybe.

Az új székhely Pécsett, könnyen megközelíthető helyen, a városnak az egyik legdinamikusabban fejlődő részében található, mely megkönnyíti az ügyfélfogadást, ezáltal - remélhetőleg - fellendíti a cég forgalmát.

« Vissza a sikertörténetekhez