Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT MAGÁNAK ÜZLETHELYISÉGET AZ AMARIDEN KFT. PÉCSETT A FORRÁS ÜZLETHÁZBAN

2013-10-17

Az AMARIDEN Kft. 5,6 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 12,5 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás a saját tulajdonát képező üzlethelyiségben tudja kiskereskedelmi tevékenységét végezni Pécsett a Forrás Üzletház földszintjén.

Az AMARIDEN Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség segítségével vásárolt ingatlant, hogy a saját tulajdonú üzlethelyiségben folytathassa a  takaró, szőnyeg, fal- padlóburkoló kiskereskedelmét, ezen belül is elsősorban a  lakástextil  és az ehhez kapcsolódó lakás kiegészítők, ajándéktárgyak kiskereskedelmi tevékenységét.

A megvásárolt 7621 Pécs, Bajcsy - Zsilinszky u. 9. fszt. 31. szám alatti 34 m2 alapterületű üzlethelyiség Pécs belvárosában, a Forrás Üzletházban helyezkedik el, ami központi elhelyezkedése miatt teljesen megfelelő környezetet biztosít a vevők fogadására, aminek köszönhetően kiskereskedelmi tevékenységének működési feltételeit hosszú távon biztosítja Pécsett.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, ami a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagyásra is került.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával az AMARIDEN Kft. induló vállalkozásként komoly segítséget kapott kiskereskedelmi tevékenységének eredményes végzéséhez működtetéséhez, amit a pályázaton való eredményes részvétel nélkül  belátható időn belül a vállalkozás biztosan nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez