Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZTI MŰKÖDÉSÉT A 3 T DENTAL KFT. PÉCSETT

2011-11-09

A 3 T Dental Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 4,2 millió visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 9.129.590,- forintos összköltségű beruházásból új fogorvosi kezelőegység, egyéb fogászati gépek, eszközök vásárlása valósult meg.

A 3 T Dental Kft. 2011. első negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült föl, hogy a fogorvosi járóbeteg ellátás tervezett korszerűsítését a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton belül valósítsa meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül.

A pályázat a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követő pár héten belül sikeresen nyert.

A 3 T Dental Kft. 2009. szeptemberében alakult, fő tevékenységi köre a fogorvosi járóbeteg ellátás. A vállalkozás bérelt telephelyen, Pécsen, a Jókai u. 32. szám alatti fogorvosi rendelőben működik, ahol a rendelő maradéktalanul megfelel a mai szigorú elvárásoknak. Megfelelő a rendelő mérete, a betegvárója, a szociális helyisége, a felszereltsége stb. Ugyanakkor az elmúlt évek során a fogászati szakma rendkívül komoly fejlődésen ment keresztül, a fogorvosi ellátást biztosító gépek, eszközök, berendezések hatékonyabbak, korszerűbbek, gyorsabbak, mint akár a pár évvel korábbiak.

A páciensek megtartásához, új páciensek megszerzéséhez a szakmai tudás és gyakorlat mellett a korszerű technológia, a mindent egy helyen nyújtó szolgáltatás biztosítása alapvető elvárás. Ennek megfelelően a pályázat segítségével egy új kezelőegység, implantációs motor, vezeték nélküli fogászati röntgendigitalizáló rendszer, cirkulációs hőlégsterilizátor készülék, elektro sebészeti berendezés került beszerzésre a mai kor tudásának megfelelő színvonalon.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen később tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy minél többen vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

« Vissza a sikertörténetekhez